• Tonje

To gode grunner til å starte en dagbok
Jeg har aldri vært noe flink til å skrive dagbok. Når jeg var liten ble jeg sur fordi jeg ikke fikk det til og etterhvert la jeg hele ideen ifra meg. Men da jeg startet å bruke Bullet Journal systemet til å organisere hverdagen min, begynte dagbok formatet å snike seg innpå meg igjen. Jeg burde klare å skrive et par linjer eller setninger om hver dag? Det fikk jeg heller ikke til! Men det jeg får til er å skrive hva jeg er takknemlig for hver dag og jeg "tømmer" hjernen min med noe som kalles Brain dumps.


Takknemlighet

Denne er ganske basic. Før du går å legger deg på kvelden så skriver du ned tre til fem ting du er takknemlig for. Det kan være små ting som en god kopp te til store ting som kjærlighet og vennskap. Det kan gjøres på mange forskjellige måter. Fra å bare bruke et blank ark og en penn  til å tegne det du er takknemlig for.


Brain dumps

Brain dumps eller "hjernetømming" er det det høres ut som. Du putter alt det du har på hjernen ned på et ark. Alt fra ting du burde ha gjort, informasjon som du vil huske til senere og andre ting du ikke vil bruke energi på akkurat nå.

© 2019 by MSV Tjenester. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon