• Tonje

MANNdag: hverdagenI dagens MANNdag er fokuset på hverdagen! 


Rutine

Lag deg en fast rutine uansett om du er i jobb, arbeidsledig eller av andre grunner går hjemme. Stå opp til et fast tidspunkt. Spis frokost og spis jevnt gjennom dagen. Ha noen faste daglig gjøremål, F.eks.  gå med søppla, bær inn ved, gjør en hobby aktivitet. Dette gir deg en struktur i hverdagen som gir deg noen grunnleggende holdepunkter gjennom uka og måneden. 


Motivere deg selv 

Sett deg noen realistiske mål for dagen, uka eller måneden. Disse målene bør være spesifikke og målbare. F.eks: innen søndag skal jeg ha kløyvd 15-20 kubikk ved med vedmaskin. 


Anerkjennelse/bli satt pris på

Snakk med dine nærmeste om at du trenger å få anerkjennelse og at de viser at de setter pris på deg. For hvis dette er noe du trenger vil dette gi deg en motivasjons boost til å jobbe videre eller starte på en ny oppgave. 


Være en god forsørger 

Tenker du mye på at du vil være en god forsørger? Her er kommunikasjon også viktig! Hva er deres definisjon av å være en god forsørger? Er det i form av penger eller oppgaver som blir gjort? Er det en skulder å gråte på? Reparere ting som blir ødelagt? Det kan handle om å si at du bryr deg og støtter din nærmeste i den h*n gjør og vil. Samme hva du kan. 


- Mann, ca 30 år. 


Har du tips til temaer på MANNdag innleggene? Kommenter under. 


MANNdag er en innleggs serie der mennene er i fokus. Innleggene vil være erfaring fra en mann med tips og refleksjoner eller presentasjon av forskning rettet mot menn. 

© 2019 by MSV Tjenester. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon