• Tonje

Helt på siden #1Helt på siden er rett og slett et innlegg med tips til forskjellige ting som kan hjelpe deg i hverdagen, gi deg inspirasjon eller mer typisk selvutvikling. I dag vil jeg dele noen av mine favoritter! 


Apper


Kalender (iPhone) 

Uten kalender appen så hadde planlegging frem i tid vært umulig for min del. Denne appen bruker jeg daglig. Selvom jeg har bujoen (Bullet Journal) min med meg over alt, har jeg innsett at langtidsplanlegging må foregå digitalt. 


Påminnelser (iPhone) 

Denne bruker jeg også daglig for å minne meg selv på oppgaver som burde gjøres på et spesifikt tidspunkt. F.eks. plinger den hver kveld å minner meg på om det er noe i fryseren som må tines til middagen dagen etter. 


FitStar Yoga 

Denne har ligget og støvet ned i en mappe på telefonen en stund nå. Men jeg vurderer å børste av den å begynne og bruke den igjen. En kjempe god app med korte eller lengre yogaøkter for alle nivåer. 


Feedly 

Denne har jeg akkurat begynt å bruke, men så langt veldig fornøyd. Du legger inn nettsteder du vil følge og hver gang de legger ut noe nytt kommer det opp i feeden. 

Du kan dele opp i temaer, huke av for å lese senere og dele i forskjellige sosialemedier og andre apper. 


Podcaster


The Mindful Kind 

Korte episoder om mindfulness med tips til øvelser og praksiser man kan innføre i son egen hverdag. Denne er på engelsk. 


Mentaltrener Podcasten 

En god norsk podcast om hvordan å utvikle seg selv. Mange gode intervjuer og diskusjoner. Jeg lærer alltid noe nytt når jeg hører på denne! 


The Good Life Project 

Gode samtaler med forskjellige mennesker. Jeg elsker og høre på denne når jeg kjører bil! Engelsk tale. 


Mine topp tre favoritt sanger akkurat nå:


What about us - P!nk

Younger now - Miley Cyrus 

This City - Lady Antebellum 


Bøker 


"Lasaruseffekten" - Tom Egeland 

Denne slukte jeg! Egeland har en egen måte å skrive på og det blir aldri kjedelig. 


"Opprinnelsen" - Dan Brown 

Jeg har akkurat startet på Browns nye bok, men jeg vil ha den med på listen likevel da jeg har store forventinger om at denne er like bra som de forrige bøkene i serien. 


"You are a badass: how to stop doubting your greatness and start living an awsome life"

- Jen Sincero

Denne må leses av alle! Den er nok rettet mer mot kvinner enn menn, men den starter en tankeprosess i deg om hva du kan gjøre for å nå ditt potensiale. 

© 2019 by MSV Tjenester. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon