• Tonje

5 faktorer for et sunt tankesettJeg jobber mye med å hjelpe mennesker med å endre tankesettet sitt fra negativt til positivt. Man har gjerne forskjellige tankemønstre man sitter "fast" i som gjør det vanskelig å komme seg videre. Hvis tankene våre er usunne føler vi ofte på følelser som usikkerhet, overveldhet, engstelse og vi får dårlig selvbilde.


Et sunt tankesett handler om å finne ut måter å ha kontroll over tankene istedenfor motsatt.


Ro

Evnen til å ro ned tankene dine når du er under press er kritisk for et sunt tankesett. Hvis tankene din er overalt, hopper frem og tilbake, er det vanskelig å se ting slik de virkelig er. Finn deg derfor noen enkle go-to strategier og praksiser som roer tankene dine.


Klarhet

Det er lurt å ha en idé om hva som er viktig for deg. Dette vil hjelpe deg når du har vansker med å velge. Vil dette gjøre så jeg kommer et steg nærmere målet mitt? Vil dette gi meg glede? Ved å vite hva du ønsker å prioritere, hvilke mål og verdier du har, kan du fjerne overveldheten når du blir usikker.


Medfølelse

Ha medfølelse med deg selv. Vi har alle en tendens til å være ekstremt harde mot oss selv. Slutt å sammenligne deg med andre, pushe deg selv til perfeksjon og tvile på dine evner. Det eneste du gjør er å saboterte din egen suksess.


Konsentrasjon

Ved å være bevisst din egen dedikasjon og engasjement for deg selv. Det er så mange distrasksjoner rundt oss, noe som gjør at det er kjempe enkelt å zoome ut og glemme hva som var målet. Fokuser på det som faktisk betyr noe.


Mot

Mot gjør så vi tar action. Når vi prokrastinerer og lar være å ta action, da blir vi stående stille. Finn mot til å gjøre noe som er rett utenfor din egen komfortsone. Husk at uperfekt action er mye bedre enn ingen action i det hele tatt.


Hvilke faktorer trenger du å jobbe med?


Innlegg inspirert av theblissfulmind.com

© 2019 by MSV Tjenester. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon