• Tonje

4 steg for å manifestere dine målEr du inne i en tørke når det gjelder å nå dine mål? Det er jeg. Jeg kjenner jeg trenger å kickstarte min vei mot målene mine igjen etter sommerens mange omveier. Hva er vel bedre enn å sette av litt tid å sette seg mål på nytt og manifestere disse?


Første ting, først. Rydd i fortiden.

Se på målene du satte deg ved nyttår. Passer de deg enda? Vil du fortsatt nå dem? Har du nådd dem på en annen måte enn du hadde tenkt? Har drømmene og målene dine endret seg ila. de siste seks månedene? Prøv å slipp alt som ikke ganger deg lengre. Prøv disse tre enkle skrittene: rydd, skriv, gi slipp.

- Rydd i alt unødvendig rot, dette gjelder fysisk, psykisk, emosjonelt og spirituelt rot.

- Skriv ned alt du vil at universet/Gud/det stor intet skal ta imot fra deg. Ikke døm listen. Denne listen skal hjelpe deg mot veien på å gi slipp.

- Gi slipp. Det er mange måter å gi slipp på. Noen brenner røykelse (Salvie/Palo Santo/Lavendel), andre brenner listen sin og noen tar en god gråterunde for seg selv. Det viktigste er at du får bearbeidet alt du slipper taket på.


Lag deg en vison.

Lag deg et visonboard. Et tankekart. Et bilde. Noe som er motiverende for deg. Hva må du se hver dag for å kunne nå målet ditt?


Tenn et lys.

Lag deg en liten seremoni der du virkelig setter deg ned å lager deg en intensjon om å nå målene dine. Vær takknemlig for halv året som har gått, og se for deg hvor glad du blir når du kommer i mål med målene dine.


Manifest.

Hvis du vil, kan du gjøre det enda mer spesielt med en meditasjon.

- Finn deg en plass på min. 2 meter (Du må ha plass til å sitte eller knele).

- Velg ut de gjenstandene som betyr mest for deg. Verktøy som du vil trenge for å nå målet ditt, lys, røkelse/oljer, ting som får deg til å slappe av.

- Tenn et hvitt stearinlys og erklær at du er trygg.

- Pust med magen og takk universet/Gud/o.l for at du får være den du er og at du har mulighet til å oppnå akkurat hva du vil.


Hvilke mål og ønsker har du for høsten?

© 2019 by MSV Tjenester. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon