Personvern

Denne personvernerklæringen gjelder for behandling av personopplysninger som gjøres av nettstedet FemPåMindful og eierselskapet Ødegård Tjenester.

 

Vi tar ditt personvern på alvor, og vil sørge for at de opplysningene vi har om deg er i henhold til personvernlovgivningen.

Personopplysninger er alle opplysninger som kan knyttes til deg som enkeltperson som feks navn, bosted, epostadresse, kommunikasjon, eller teknisk informasjon når du besøker vår nettjeneste.

I denne personvernerklæringen gir vi deg informasjon om hvilke opplysninger vi bruker, hvordan vi bruker det, og hvordan vi beskytter det, i tillegg til hvilke personvernrettigheter du har.

 

Hvilke opplysninger har vi om deg?

 

Tekniske opplysninger

Når du besøker vår tjeneste, blir det logget en del informasjon. Dette er hvilken type enhet du bruker, som for eksempel mobiltelefon eller datamaskin, hvilket operativsystem du bruker, nettleserversjon, og ip-adresse. Disse opplysningene genereres automatisk, og brukes til analyseverktøy for å gi oss innsikt i hvordan tjenesten brukes, slik at vi kan gjøre opplevelsen best mulig for deg.

 

Kontaktopplysninger

Når du sender oss en epost, sender epost-programmet ditt automatisk din ip-adresse og din epost-adresse.

 

Kommunikasjon

Når du sender oss en epost, vil dette lagres i vårt epostsystem.

 

Hvem utleverer vi dine opplysninger til?

Vi bruker et tredjepars analyseverktøy for å hjelpe oss å levere en så god som mulig opplevelse for deg. Dette verktøyet vi bruker er Google Analytics. Du kan velge å reservere deg mot Google Analytics ved å laste ned et tillegg for nettleseren din her.

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Videre blir også vår tjeneste levert gjennom servere som står hos bedriften Wix, og de har også tilgang på de samme tekniske opplysningene.

Wix har en egen personvernpolicy du kan lese om her.

 https://no.wix.com/about/privacy

 

Utenom dette leveres ikke dine opplysninger ut til noen andre.

 

Dine personvernrettigheter

I følge rammene til den gjeldende lovgivningen, har du følgende rettigheter

 

Rett til informasjon

Du har rett til å motta ytterligere informasjon om hvordan vi bruker dine personopplysninger.

 

Rett til innsyn

Du har rett på å få en kopi av de personopplysningene vi har om deg.

 

Rett til korrigering

Du har rett til å få endret opplysninger om deg som er feil.

 

Rett til å bli glemt

Du har rett til å få alle opplysningene dine slettet hvis vi ikke lenger har behov for dem, eller at du selv krever dem slettet.

Du har rett til å be oss om å slutte å bruke dine personopplysninger.

 

Informasjonskapsler / cookies

Vi bruker noe som kalles en informasjonskapsel, eller cookie, som er en liten tekstfil som lastes ned av nettleseren din når du åpner vår nettjeneste. Denne brukes til å lagre for eksempel innloggingsdetaljer, eller registrere hvor du beveger deg på nettsiden. Dette gjøres for å kunne måle hvordan tjenesten blir mest brukt, som igjen kan hjelpe oss å levere en best mulig tjeneste for deg.

 

Endringer i personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne erklæringen fra tid til annen for å holde oss innenfor gjeldende lovgivning. Den oppdaterte erklæringen vil du få tilsend hvis du er registrert bruker hos oss, eller du kan lese den her.

 

Kontaktinformasjon

Dersom du lurer på noe angående vår personvernerklæring, kan du kontakte oss på epost tonje@fempaamindful.com

© 2019 by MSV Tjenester. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon