Hva og hvem?

Fem På Mindful er et konsept som har røttene godt festet i mindfulness. De tre hovedgrenene er stressmestring, oppmerksomhetstrening og hverdagsmestring.

Hos oss har vi følgende tilbud:

  • Mindfulness, gruppe- og individuelle timer

  • Coaching/veiledning innen stressmestring og hverdagsmestring

  • Skreddersydd opplegg til bedrift 

Fem På Mindful er et konsept som har røttene godt festet i mindfulness. De tre hovedgrenene er stressmestring, oppmerksomhetstrening og hverdagsmestring

Fem på Mindful ble skapt med tanke på at vi mennesker alltid vil prøve å utvikle oss selv. Vi jobber ut fra et helhetsperspektiv og tar høyde for alle aspektene i hverdagen din. 

 

Vi støtter opp under den prosessen du er i, ved å gi deg lett tilgang til tips og triks som kan hjelpe deg på veien mot målet ditt.

 

Fem på Mindful har hovedfokus på at dette er din prosess og at det er du som kjenner deg selv best.

Våre tilbud kan skreddersys mot den enkelte, også bedrift. Vi tar imot mennesker i alle aldersgrupper og med alle funksjonsnivåer.

Vi har stor tro på Aaron Antonovskys forsking innen helse og hans teorier om salutogenese. Antonovsky mener at vi mennesker har et behov for "opplevelse av sammenheng" (Sens-of-coherence) og hvordan helse henger sammen med at opplevelser i livet er: 

- Forståelig, det du opplever er forståelig og at du opplever det som ordnet, strukturert og tydelig. 

 

- Håndterbart, du opplever at du har tilstrekkelig med ressurser for å kunne møte de ulike situasjonene livet har å by på. 

- Meningsfylt,  du opplever at du er delaktig i de aktivitetene som skjer

Hvem er bak Fem På Mindful?

Tonje Malterud 

Jeg er autorisert ergoterapeut og sertifisert mindfulness instruktør.

Min lidenskap er folkehelse og hvordan vi kan forebygge livsstilssykdommer og letter psykiske lidelser. Jeg har gode kunnskaper om bl.a. mindfulness, hverdagsmestring, planleggingsstrategier og stressmestring.

Vil du samarbeide? 

Jeg har god erfaring med samarbeid på tvers av fag, bedrifter og frivillige organisasjoner. 

Jeg inngår gjerne samarbeid med frivillige organisasjoner, så vel som ordinære bedrifter. Ta kontakt for en uforpliktende prat. 

© 2019 by MSV Tjenester. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon